Service

Bent u op zoek naar de juiste service voor uw vacuümsystemen en een goede kwaliteit/prijsverhouding? Systematic Vacuum ontzorgt door:

  • Technische knowhow en ervaring
  • Alleen onderdelen te vervangen die buiten fabrieksspecificatie vallen
  • Goede voorbereiding door vooraf te anticiperen en de juiste materialen mee te nemen
  • Mee te denken in oplossingen
  • Lekkages op te sporen met lekdetectie apparatuur

Ruim voor het onderhoud nemen wij contact met u op voor het maken van een afspraak. Wanneer onze service technici bij u komen om de servicewerkzaamheden uit te voeren, zijn zij goed voorbereid ongeacht het merk of type pomp. Door TAO (toestand afhankelijk onderhoud) uit te voeren, worden enkel de onderdelen die buiten de fabrieksspecificatie vallen, vervangen. Het grote voordeel hiervan is dat geen onnodige kosten worden gemaakt. Indien de onderhoudsinterval niet in lijn ligt met de toepassing, dan zullen wij dit rapporteren en indien wenselijk nader onderzoeken. Systematic Vacuum beschikt over de juiste middelen en kennis om de oorzaak te kunnen achterhalen. Bovendien kunnen wij met onze lekdetectie apparatuur de kleinste vacuüm lekkages in systemen opsporen en de grootte daarvan kwantificeren. Na het onderhoud wordt de werkplek schoon opgeleverd en plaatsen wij een sticker op de pomp met de datum van het onderhoud en het type toegepaste olie. Deze informatie wordt tevens op het service rapport opgenomen inclusief de gebruikte materialen. Vervolg afspraken of werkzaamheden naar aanleiding van het uitgevoerde onderhoud worden gerapporteerd en u wordt geïnformeerd wanneer deze afspraken plaats zullen vinden.
Wij gaan voor lange relaties met onze klanten. Onze klanten blijven jarenlang bij ons omdat wij door onze proactieve benadering goed meedenken in oplossingen en daarmee klanten ontzorgen.

24/7 storingsdienst

Calamiteiten komen nauwelijks voor, omdat Systematic Vacuum tijdens het preventief onderhoud afwijkingen in het systeem of aan de pomp in een vroeg stadium ontdekt waardoor tijdig kan worden ingegrepen. Wanneer er toch uitval van een vacuümsysteem is, dan is snel handelen van groot belang om de uitval tot een minimum te beperken. Daarom is onze storingsdienst 24/7 bereikbaar en is de responstijd maximaal 8 uur. Aan de hand van het voorgelegde probleem nemen wij de benodigde onderdelen mee naar de werkplek om alles zo snel mogelijk op te lossen. Mocht het niet direct ter plaatse opgelost kunnen worden, dan beschikken wij over een vervangende ruilpomp, waarmee de productie snel hervat kan worden.

Revisie

Voor het reviseren van uw pompen bent u bij ons aan het juiste adres. Alle merken en types pompen reviseren wij in onze eigen werkplaats te Woerden. Voor de revisiewerkzaamheden krijgt u vooraf een offerte. En blijken er tijdens de demontage meer defecten te zijn dan vooraf voorzien dan volgt eerst een prijsopgave. Het voordeel van deze werkwijze is, dat u op basis van de bevindingen advies krijgt en niet voor onaangename verrassingen komt te staan.
Tijdens de revisie worden originele onderdelen en afstelgegevens gebruikt. Na de revisie wordt de pomp uitvoerig getest op fabrieksspecificatie. Wanneer deze test succesvol is, wordt de pomp vrijgegeven en wordt een afspraak gemaakt om de pomp terug te plaatsen. Tijdens de revisie kunt u gebruik maken van een ruilpomp waarbij u vooraf inzicht krijgt in de kosten van de ruilpomp gedurende de gehele revisie. Op deze wijze is de continuïteit van uw proces gewaarborgd tijdens de werkzaamheden.

Referenties

Systematic Vacuum voert voor verschillende klanten in diverse branches het onderhoud uit. Hier kunt u de ervaringen van onze klanten lezen.

Wilt u meer informatie over de Servicemogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op of bel 0348 – 474 414.

Contact

Neem contact op

0 + 8 = ?